Garagezeep

Lijm, verf, olie en zeep verwijdert u eenvoudig met verzachtende garagezeep van Procar. Bij Kemetyl Professional B.V. heeft u de keuze uit zepen in verschillende verpakkingen. Bekijk alvast het aanbod aan garagezepen en bestel uw garagezeep als vaste klant in de webshop.

Verzorg en reinig uw handen met garagezeep

Niet alleen moet een garagezeep diep reinigen en hierdoor al het vuil van uw handen verwijderen. De zeep moet natuurlijk ook intensief verzorgen en lekker ruiken. Of u nu veel aan een oldtimer sleutelt, dagelijks in contact komt met verf op de werkplaats of uw handen vies maakt tijdens laden en lossen. Een goede verzorging van uw handen is minstens zo belangrijk. De producten van Procar staan, naast de frisse geur, bekend om zijn verzachtende eigenschappen.

Hoe gebruikt u de garagezeep?

Een groot voordeel van de garagezepen van Procar, is dat u ze eenvoudig kunt gebruiken. Breng de zeep aan op droge handen, wrijf kort en bevochtig de zeep met water. Was daarna gronding uw handen, spoel uw handen met water en droog ze af. Loop met schone handen de werkplaats uit en kom met schone handen thuis.

Bestel uw garagezeep als vaste klant

Heeft u een verpakking gezien die u graag wilt bestellen? Log in als vaste klant en geniet binnenkort van verzorgde en schone handen met de garagezepen van Procar. Voor vragen of meer informatie bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)35 601 28 90.