Schoonmaakartikelen leverancier

Voor schoonmaakartikelen bent u bij Kemetyl Professional B.V. aan het juiste adres: wij zijn dé leverancier en groothandel voor reinigingsmiddelen en meer. Benieuwd naar welke producten wij in ons assortiment hebben opgenomen? Bekijk alvast het actuele aanbod online. En wilt u graag producten bij ons bestellen? Neem in dat geval telefonisch contact op, zodat wij u op kunnen nemen in ons vaste klantenbestand.

Verschillende schoonmaakartikelen van de leverancier in eigen fabriek geproduceerd

Een groot voordeel van productie in onze eigen fabriek, is dat wij u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Hoe wij u dit kunnen garanderen? De kwaliteit wordt nauwlettend in de gaten gehouden door ons eigen laboratorium. U kunt als vaste klant producten kopen, zoals:

Schoonmaakartikelen voor het sanitair haalt u ook bij de leverancier
Naast dat u bij onze groothandel terecht kunt voor reinigingsmiddelen voor de (auto)-industrie, zoals garagezeep, kiest u ook uit een gevarieerd aanbod aan schoonmaakartikelen voor het sanitair. Hierbij kunt u denken aan producten zoals afvalbakken en handdoeken van TORK, toilet accessoires, toiletpapier en toiletbrilreinigers. Benieuwde naar het volledige aanbod aan reinigingsmiddelen voor sanitair bij de groothandel? Neem alvast een kijkje online.

Neem telefonisch contact op

Voor vragen over het aanbod aan reinigingsmiddelen staat het team van de groothandel u telefonisch te woord. U bereikt ons via het nummer +31 (0)35 601 28 90. Natuurlijk zijn wij graag vanaf nu uw vaste leverancier voor schoonmaakartikelen. Ook via het eerdergenoemde telefoonnummer kunt u uzelf aanmelden als vaste klant, waardoor u automatisch toegang krijgt tot de webshop. Welke schoonmaakartikelen gaat u binnenkort kopen?