Werkhandschoenen groothandel

Een veilige werksituatie creëert u onder andere met beschermende werkhandschoenen van de groothandel. De producten komen uitsluitend in de beste materialen zoals nitrile, latex, licht leer en boxleer en bieden u te allen tijde de bescherming die u nodig heeft. Bekijkt u alvast het aanbod van Kemetyl Professional B.V. online? Als vaste klant kunt u in dat geval meteen bestellen!

De werkhandschoenen van de groothandel zijn van alle gemakken voorzien

Lederen handschoenen met palmversterking, canvas of gerubberiseerde kappen en geldig volgens verschillende normen. Dit zijn slechts enkel eigenschappen van de werkhandschoenen die u bij de groothandel haalt. Heeft de keuze voor een van onze werkhandschoenen gemaakt? Doordat de handschoenen verpakt zijn in 50, 60 of zelfs 150 paar weet u zeker dat er voor een lange tijd beschermd gewerkt kan worden.

Diverse andere handschoenen

Naast dat u kiest uit hoogwaardige werkhandschoenen, heeft u bij ons ook de keuze uit tal van andere handschoenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van latex-gecoate handschoenen, PU-gecoate handschoenen of handschoenen die geschikt zijn voor chemische beroepen. Bekijk deze handschoenen en meer in het online aanbod. Naast werkhandschoenen kunt u bij ons terecht voor veel meer producten, zoals autolampen, AdBlue en ruitenvloeistof.

Stel uw vragen over de handschoenen telefonisch

Wilt u graag meer informatie opvragen over een van onze werkhandschoenen, geleverd vanuit onze groothandel? Daarvoor staan wij u graag telefonisch te woord. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)35 601 28 90.